Utveckla ditt golfspel genom gruppträning!!!

7 veckors Balance Golf

Då skall du satsa på att vara med i det nya Balance Golf konceptet inom träning, för vi vill att alla golfare skall kunna utöva golfsporten under hela sin livstid utan att få skador. Genom detta träningskoncept i flera steg möjliggöra en ren bollträff- Varje gång! Vi är den andra klubben i hela Sverige som utbildats i denna teknik som är väl underbyggt inom forskning på rörelsemönster som är kopplat till den individuella kroppens fysiska förmåga detta genom en enkel rörelseteknik som kan möjliggöra en ren bollträff. Varje gång! Hur låter det?

Balance Golf bygger framtiden tillsammans med de mest engagerade golfutvecklare, de mest drivande golfklubbarna och med ett kompetenshöjande specialistteam. Jag vill vara med och göra skillnad i ditt golfspel. Börja nu och få en förändring till 2020. Det spelar ingen roll hur länge du har varit golfspelare eller vilken ålder du har, detta är till för ALLA!

Utbildningen är på sammanlagt sju tillfällen. Det kommer att vara endast sex personer per grupp, för att du som individ skall få ut så mycket som möjligt av dessa tillfällen. Träningen är under 50 minuter

Nästa kursen startar v 35 anmälan görs på hemsidan under anmälningar

Denna  Balance golf utbildning får du som medlem i Lundsbrunn GK för endast 1 495 kr