Nu är det dags att anmäla sig till vinterträning som startar V50 2019!

 

Nu börjar det närma sig slutet av årets säsong och man summerar hur det har varit? Vad var det som var bra och vad kan du göra bättre? Älskar du golf? precis som jag gör! Drömmer du kanske om en ren bollträff varje gång eller önskar du att din golf var mer skonsam så att du slapp smärta i t.ex. ryggen? Eller bara utveckla ditt golfspel mycket mer?

För det mesta handlar det om att träna grunderna och skapa en känsla hur du skall svinga klubban för att passa din egen rörelse. När banan sen öppnar så har du tränat och kan fokusera på spelet. Man tränar inte på OS för OS dvs. det är ju bättre att träna nu under höst och vinter - så du kan njuta av golfspelet på banan när den öppnar!

I åtta veckor hjälper jag dig till en mer skonsam, effektiv och kraftfull svingrörelse! Du lär dig även att hitta ditt recept för att få en ren bollträff. Varje gång! Jag tror inte på tur, jag tror på att du kan hitta din unika svingrörelse under denna kurs och utvecklar din egna svingrörelse tillsammans med fem kursdeltagare.

Kursen startar vecka 50 med en träff där gruppen träffas i studion samt kollar nuläget på din sving. Nästa tillfälle är i maskinhallen vecka 2 och till och med vecka 9  sammanlagt nio tillfällen. Det kommer endast att vara sex personer per grupp för att du som individ skall få ut så mycket som möjligt av dessa tillfällen. Teknikträningen är under 50 minuter i maskinhallen vid 18 tee.

 

De som tränar på vardag mellan kl.10.00 - 16.00 samt de som har HCP 37-54 är kostnaden 1 100 kr

Kvällspris från kl. 16.00 - 21.00 är priset 1400 kr.

Du som är fullbetalande på Lundsbrunn GK får 10% rabatt på kursavgiften.

Juniorer på Lundsbrunn GK betalar 795kr övriga juniorer 950kr

Är man inte med i någon träninggrupp kan man komma och träna på egen hand på tisdagar och tors mellan kl. 16.00 - 18.00 (Vid kö max 1 hink i taget sen byte) kostnad 100kr per gång. Betalas med kontanter eller swish.

Vill du ha mer information så maila till pro@lundsbrunngk.com eller ring till klubben på 0511-57560.
Sista anmälan 30 November via http://www.lundsbrunngk.com/se/aktiviteter/anmalning

Svinga lugnt

Mats